Ой у лузі червона калина.....

Відома і сьогодні надзвичайно популярна пісня "Ой у лузі червона калина" переродилась і лунає прославляючи український народ у цілому світі.

Її переспівують у соціальних мережах дорослі та діти,за кермом автівок,виконують воїни ЗСУ,українці ставлять на рингтони смартфонів.

Та мало хто знає,що "Ой у лузі червона калина"-це українська стрілецька пісня,яка була створена понад століття тому і одразу набула широкого розголосу у народі.

Сьогодні "Ой у лузі червона калина"стала справжнім хітом серед українців і символом майбутної перемого України.Музика надихає та підіймаї незламний український бойовий дух! Разом ми єдині!

/Files/images/Screenshot_2022-05-08-11-24-00-181_com.facebook.katana.jpg /Files/images/Screenshot_2022-05-08-11-24-38-558_com.facebook.katana.jpg

Учні КЗ "Сахновщинська дитяча музична школа" естрадного сольного співу та Сахновщинський квартет "Гармонія"-викладач:Синицин Андрій Володимирович,заспівали гімн січових стрільців.

/Files/images/6358-30.gif

Слова:Степан Чарнецький, Григорій Трух

Музика:Степан Чарнецький
Українська народна пісня
Жанр:Стрілецькі

Ой у лузі червона калина похилилася, Чогось наша славна Україна зажурилася. А ми тую червону калину підіймемо, А ми нашу славну Україну, гей-гей, розвеселимо. – Не хилися, червона калино, маєш білий цвіт, Не журися, славна Україно, маєш славний рід. А ми тую червону калину підіймемо, А ми нашу славну Україну, гей-гей, розвеселимо. Не хилися, червона калино, все вгору рости, Не журися, славна Україно, ми твої сини. А ми тую червону калину підіймемо, А ми нашу славну Україну, гей-гей, розвеселимо.

Кiлькiсть переглядiв: 24